Nyheter

Kanot SM 2024

  • 9 jun 2024

image: Kanot SM 2024

Kanot SM 2024 har sin egen hemsida.

Funktionärer till kanot-SM

  • 3 apr 2024

Vecka 28 arrangerar Huskvarna kanotklubb tillsammans med Jönköpings kanotklubb kanot-SM på Rocksjön. Till detta behöver vi många funktionärer och frivilliga som kan hjälpa till med allt möjligt. Det finns uppgifter till alla! Vi behöver allt från kiosk-personal till måldomare!

Anmäl dig via formuläret nedan. Här kan meddela vilka dagar och hur många dagar du kan hjälpa till samt vad du kan hjälpa till med. 

Länk till anmälan.

Kanotskola - nu är det dags att anmäla sig

  • 2 apr 2024

image: Kanotskola - nu är det dags att anmäla sig

Kanotskolan är för barn och ungdomar som vill testa en ny idrott, lära sig att paddla kanot och ha roligt med kompisar under en vecka på sommarlovet. Anmäl dig nu!

Årets höstläger blev en succé

  • 5 nov 2023

image: Årets höstläger blev en succé

Kanotlägret i Nyhem, Mullsjö blev åter en succé! Med ca 130 deltagare och ledare blev helgen fylld av kanotpaddling, måltider, kahoot-quize och föreläsningar. Helgen bjöd även på iskallt, regnigt och blåsigt väder, men inget stoppar en sann kanotist. Bra jobbat!

Lägret kunde genomföras tack vare alla fantastiska funktionärer.

Tack till alla er som på ett eller annat sätt deltog i lägret!

//Huskvarna Kanotklubb

En härlig kanothelg avslutade säsongen

  • 14 sep 2023

image: En härlig kanothelg avslutade säsongen

I helgen avslutas årets tävlingssäsong för slätvatten med höstregatta på Rocksjön som anordnades av Huskvarna och Jönköpings kanotklubbar. Stora delar av kanotsverige kom till Jönköping och det bjöds på finfint väder. Samtidigt deltog några av drakbåtskillarna i Berlin cup och klubben deltog i Vandringens dag i Huskvarna. 

Nu blickar vi fram emot höstläger och en ny toppensäsong 2024!